İzleyiciler

16 Mart 2013

AHH BU SEVDAYA KARŞI KORKULARIMIZ YOK MU?

Hislerime engel olamıyorum bazen,
Ya arkadaşlığım da biterse diye.
İşte bazen bu durumlar yüzünden söyleyemiyoruz ya;
Sevgimizi, hoşlantımızı vs.
Ahh bu sevdaya karşı korkularımız yok mu?
Ahh sevdam madem var birşeyler,
Neden susuyorsun?
Sen yağsana yağmur gibi bütün ihtişamınla..
Sevdiğin insanın hayatına..
Ama dedim ya
Ahh bu sevdaya karşı korkularımız yok mu?


5 Mart 2013

Sevgili Okurlarım

Sevgili okurlarım,
Sizce hayatta en acı şey nedir diye sorsam eminim birbirinden değişik sebepleriniz vardır. Bence acı nedir biliyor musunuz? Bence acı; birini sevmek. Onu gönlüne almak, aklına almak. Çok seversiniz bazen sanki o olmasa yaşayamazmışsınız gibi. Yaşarsınız elbet ama aynı benim gibi yaşarsınız. Bedeniniz yani .evreniz kabullendiği, gördüğü, konuştuğu bir cisim vardır ortada, nefes alıp vermek için ruhunuz hala duruyordur ama ya kalbiniz? Kalbinizin ne kadarı yerindedir. Ne kadarıyla ben hala buradayım işte diyebilirsiniz. Ne sevdiğiniz vardır artık yanınızda ne de o eski hayat dolu kalbiniz durur yerinde. Hani çok severiz de yıllar geçsede hep peşimizden gelir ya. Öyle bir şey işte bu da çaresiz kalırız bazen, bana karamsar demeyin. Yazılarımın hiçbirisi karamsarlıktan değil, çaresiz kalmış sevdama yazıyorum. Sevdiğime yazıyorum.
Hani sevmiyorum diyorum ya kimseyi sizlere, hani unuttum, görsem dönüp bakmam diyorum ya.. İtiraf edeyim. Yalan söylüyorum. Unutamamışım demekki, hangimiz, hanginiz unutabilirsiniz geçmişi? Anılar gelmez mi birbiri ardından..? Görsem dönüp bakmam diyorum ya, bi görebilsem keşke o beni görmesede olur izlesem öylece uzun uzun baksam ardından. Kimbilir yine dökülür yavaşca gözyaşlarım.Ben yine gelirim buraya yazarım gözyaşım misali herşeyi..
Acı neler demek biliyor musunuz? Siz sevdiğinizin gözlerine bakarken onun size yalanlar söyleyerek kendini yabancılaştırmasıdır. Gözlerine baktığınız o son zamanlardaki kişiyi hiç tanımamış olmanızdır acı. Ve en büyüğüde nedir bilir misin herşeye rağmen kalbinizi ona teslim etmişken onun hayatınızdan yok oluşudur acı..
Şuan anlatmak isterdim hala dinmedi fırtınalı,sisli kalbimin anlatacakları ama bugünlük bu kadar muhabbet yeter. Sizleride bunaltmayayım.
Tatlı bir sevgi diliyorum sizlere,
sevgilerimle
Tuğba Kobal

3 Mart 2013

kısa söz

Bir şeyi istiyorsanız, ve istediğinizden gerçekten eminseniz peşini asla bırakmayın. Ne zaman gerçekleşeceği hiç belli olmaz çünkü.

1 Mart 2013

Cesaret ve Gerçekleşen Hayallerim

Hani size demiştim ya bir yazımda;
Eğer bir gün pastacı olursam tekrar yazacağım diye. Belki daha yolun çok başındayım ama hayalimin tam içindeyim artık. Nasıl mı?
Bir gün kariyer.net'te part time işlere bakıyordum MSA'ya girebilmek için bütçe biriktirmem gerekir tabi. Sonra bir an içime bir cesaretmi dersiniz artık istekmi bilemem. Ama sanki o an yapmam gerekyormuş gibi bir an yaşadım ve mekanist.com'dan beğendiğim bütün butik pastanelere hayalimi anlatan bir mail attım. Ertesi gün bir pastaneden mailime cevap geldiğini gördüm. Bırakın kabul edilip edilmediğimi birisinin beni farkedip olumsuzda olsa cevap vermesine bile razıydım. Neyse maili açtım pazartesi gelin görüşelim yazıyordu. Düşünün artık suratımdaki o derin gülümsemeyi. Gittim görüştüm ve o gün başladım. 3 aylık bir işi öğrenme evresi içerisindeyim şuanda. Şansızlığıma inanırdım ama baksanıza gerçekten istediğim şey biranda hayatımın içinde yer almaya başladı. Evet MSA'ya yine gitmek istiyorum. Paramı biriktirince tabiki gidip kendime ek bir artı katarak çalıştığım yere yine döneceğim.  Ve adım adım kendimi ve kabul ederlerse butiği profosyönelliğe taşımak hedeflerim arasında.Artık pastaların içindeyim :) Mutluluk şuanda benimde hayatımda :) ve tabiki teşekkür ederim Melal hanım; bana bir kapı araladığınız için.


İşte bunlarda ilk  denemelerim :)