İzleyiciler

19 Haziran 2012

DENEMEKTEN VAZGEÇME

Hayatta çok önemli bir şey fark ettim. Kim olursam olayım, durumum ne olursa olsun, kimin kızı, kimin kardeşi yada kimin arkadaşı olursam olayım; bunların aslında hiç bir manası yokmuş gibi.
Bazen insan hayata şanslı doğmaz. Büyürken, gençken, yaşlıyken bu şansın niye hala gelmediğini düşünür. Bazen şansın ayağına gitmeli insan. İmkanları el vermese bile; şansı kendi gücüyle yaratmalı.
Ve bunları yaparken bir şeye inanmalı.!
Kendine.. Ne olursa olsun, hangi şartlar altında yada kim olursa olsun vazgeçmemeli. Her yenilginin ardından tekrar, tekrar, tekrar denemeli..
Denemekten vazgeçerse insan,
Önce hayattan, sonra çevresindekilerden
Ve zamanla kendisinden vazgeçer. Denemek; yenilmek değildir.! Denemek; her başlangıçta kendine bir şey katıp yükselmektir.
O yüzden denemekten korkmamalı insan. Eğer bir şeyin gerçekten olmasını istediği için istiyorsa; o olana kadar tekrar, tekrar, tekrar uğraşmalı. Taki olana kadar.
Unutmayın..!
Umudunuzu yitirmek ve denemekten vazgeçmek hayata yenilmeyi kabullenmiş olduğunuzu gösterir. Siz içinizdeki isteği, ateşi fark edin sadece,
Onu fark edince; ne çevre ne maddi güç hiç biri engel değil.
Sadece gerçekten istemek, inanç ve ateş.
Unutma.! Şans bazen sana kendiliğinden gelmez sen ona gidersin. Herkes şanslı doğmaz hayatta. Eğer sende benim gibi şanssızsan sakın umudunu yitirme..
Ve içindekini gerçekten istemekten vazgeçme.
Ve son olarak;
Denemekten çekinme, kaçıncı kez olursa olsun ulaşmak umuduyla dene..

Kendine İyi Bak

Tuğba KOBAL


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder